Teddy Kids Internationale Kinderopvang in Leiden

Dé eerste stap voor uw kind om een Global Citizen te worden

Wereldburgers

We willen onze kinderen een voorsprong in het leven en hun schoolloopbaan geven, zowel in Nederland als elk land ter wereld.

Teddy Kids is een internationale kinderopvang met meerdere locaties in Leiden en Wassenaar (Den Haag) die zich richten op kwalitatief hoogstaande opvang en tweetalig onderwijs. Onze tweetalige aanpak helpt kinderen zich voor te bereiden op een leven waar dan ook ter wereld. Het vermogen om te leren en denken in meerdere talen bevordert flexibele aanpak van probleemoplossing en multitasking. Ook is het aangetoond dat tweetalig onderwijs op jonge leeftijd veel sociale, cognitieve en gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Voor meer informatie kunt u hier lezen over de voordelen van tweetalig onderwijs.

Internationaal georiënteerd zijn en het denken in meerdere talen opent veel deuren in deze wereld. Wij willen onze kinderen een voorsprong in het leven geven zowel in Nederland als elk land ter wereld. Door de blootstelling aan meerdere culturen op jonge leeftijd, leert dit kinderen respect en begrip te hebben voor verscheidenheid en mensen van diverse afkomsten.

Wij willen de kinderen en ouders een veilig en huiselijk gevoel geven. Door onze achtergrond en jaren van ervaring kunnen wij inspelen op de gebruiken en behoeftes van de kinderen en ouders. Wij zijn flexibel en staan altijd klaar om de kinderen en de ouders/verzorgers te helpen waar dat nodig is.

Een internationaal kinderdagverblijf biedt niet alleen een andere taal. Wij willen dat de kinderen zich in de toekomst comfortabel voelen in uiteenlopende situaties. Bijvoorbeeld wanneer zij moeten verhuizen naar een ander land, of als ze in een situatie verkeren waar een vreemde taal gesproken word. Om dit te bereiken is onze kinderopvang de eerste stap/mogelijkheid om in een vriendelijke en huiselijke omgeving de basis hiervan mee te krijgen. Op Teddy Kids noemen wij dit ‘‘the first step towards becoming a Global Citizen’’, ofwel ‘de eerste stap om een wereldburger te worden’.

Lees meer over waar wij voor staan

Wat ouders over ons zeggen

review 2 teddy kids
review 1 teddy kids

Onze Kwaliteiten

We houden van wat we doen & We doen het met passie!


Ongeëvenaarde Flexibiliteit

Wij hebben een flexibele kinderopvang: Gebruik gemiste dagen alsnog, verander dagen met een dag aankondiging, volle dagen, halve dagen, flexibele uren en nog veel meer!

Tweetalige Begeleiding

Één Engels en één Nederlands spekende leidster in elke groep. Geef uw kind een voorsprong in het worden van een echte wereldburger.

Multicultureel

Wij begrijpen uw cultuur, en doen alles om u en uw kind te helpen met integreren. Wij kunnen elk diet verzorgen, uw eigen rooster volgen en al uw vragen beantwoorden.

Geen Opzegtermijn

Dat heeft u goed gelezen; geen opzegtermijn! Als uw werk iets anders van u verwacht, of als u gaat verhuizen is 1 dag van te voren melden al voldoende.

LOKAAL GEPRODUCEERD

Wij kopen vaak producten van plaatselijke bedrijven. Alle groente en fruit wordt verzorgd door onze groenteboer, en de kinderen krijgen warm biologisch eten van Moekes!

Little Expat Centre

Wij helpen expats graag met de kinderopvangtoeslag of andere gemeente/belasting zaken. Wij zijn er voor jullie! Teddy Kids is dus ook een klein expat centrum.

Lees meer over onze kwaliteiten

Het Leukste KDV

Op de best gelegen locatie


American School of the Hague

De American School of the Hague is een gerenommeerde internationale school in Wassenaar die zich richt op onderwijs in het Engels aan vele internationale studenten van 3 tot 18 jaar oud. Dankzij onze nadruk op onderwijs en internationale focus die in lijn valt met die van de ASH hebben wij de gelegenheid gekregen om een kinderopvang te openen in het Early Childhood Center (ECC).

Herenstraat 64

Dit is waar het voor Teddy Kids allemaal begon; de kinderopvang op de Herenstraat is onze eerste vestiging! Tien jaar geleden geopend, deze locatie is gevestigd in een oude school. Onze vriendelijke leidsters op deze locatie werken al meer dan 5 jaar samen, wat er voor zorgt dat deze locatie nog steeds een favoriet is van ouders en kinderen. Recentelijk gerenoveerd, Herenstraat 64 heeft een prachtige tuin en een omgeving waar elk kind zich thuis kan voelen.

Rijnsburgerweg 35

Onze nieuwste en meest iconische vestiging, het gebouw bekend als ‘De Keet’ werd gebouwd door de Leidse Architect Hendrik Jesse en was zijn eigen verblijf in het jaar 1906. Vandaag de dag is het een moderne kinderopvang met een tuin van meer dan 1000m2, speciaal ontworpen voor kinderen!

Zeemanlaan 22a

Onze kinderopvang op de Zeemanlaan is onze modernste en grootste vestiging. Het kleine glazen deurtje kan erg misleidend zijn; deze kinderopvang is meer dan 1000m2 waar kinderen kunnen leren, groeien en spelen! Uitgerust met de modernste technologie (denk aan vingerscanners, iPads in elk groep, etc.), deze locatie heeft plaats voor 6 groepen en ook nog een Buitenschoolse opvang (BSO).

Bekijk alle kinderdagverblijven

Wat ouders over ons zeggen

review 4 teddy kids
review 3 teddy kids

Wat Leuke Feiten

Over Onze Kinderopvang


+1790

Kinderen Geweest

4

Locaties

22

Vaste Leidsters

+27

Nationaliteiten

Vergelijk de KDV

Bekijk de verschillen tussen de Kinderopvangen


Naam KDV Herenstraat 64 Rijnsburgerweg 35 Zeemanlaan 22a ASH*
Soort KDV KDV/BSO KDV/BSO KDV
Openingstijden Ma-Vr 07:45 - 18:30 (07:00 - 19:00*) 07:45 - 18:30 (07:00 - 19:00*) 07:45 - 18:30 (07:00 - 19:00*) 07:30 - 17:30
Contract Soort Dagen Hele/Halve/Flexibel Hele/Halve/Flexibel Hele/Halve/Flexibel Alleen Hele Dagen
Opzegtermijn Geen Opzegtermijn Geen Opzegtermijn Geen Opzegtermijn Geen Opzegtermijn
BSO (4-10 jaar) NVT NVT
Tuin 350m2 ☆☆1000m2☆☆ 350m2 250m2
Warm Eten
Meertalige Leidsters
Activiteiten Leidsters
Bijzondere Eigenschappen Speel + Muziekruimte Bibliotheek + Racebaan + Piano Zwemles + Muziekdocent + Piano American School
*Extra informatie Op Aanvraag Op Aanvraag Op Aanvraag Op Aanvraag
Meer Info Meer Info Meer Info Meer Info

Wat ouders over ons zeggen

review 6 teddy kids
review 5 teddy kids

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!